Logo gemeentenieuwsonline.nl

Tweede Zondagmiddagconcert in Muziekbuurt Elst

ELST - Na een succesvolle muziekmiddag op 31 maart komt er weer een zondagmiddagconcert op 23 juni. Deze keer een licht-klassiek programma.

Gerard Dierick en Maria Werner spelen op hobo en dwarsfluit in het ene en Marion Paauwe en Andre Haverkort, zang en piano in het andere gasthuis. Gerard en Maria spelen amusementsmuziek van lang geleden uit Renaissance en Barok, maar ook enkele twintigste-eeuwse duetten. Marion zal liederen zingen variërend van Gershwin tot Ramses Shaffy.

"Omdat de gemeente ons heeft gesteund met de cheques-acties kunnen we de concerten gratis aanbieden. Voor een drankje vragen we een kleine bijdrage. De middag begint om 14.30 uur en in de pauze wandelt u naar het volgende huis waar het tweede deel begint om 15.30 uur. U kunt zich aanmelden onder vermelding van naam en adres bij Mariëtte van Erp, mailadres mverp@kpnmail.nl. Hebt u geen mailmogelijkheid dan kunt u een briefje in de bus doen op Haydnstraat 44. U krijgt een toegangskaartje met info over het adres waar u start.

.

Meer berichten