Logo gemeentenieuwsonline.nl
Leerlingen KNA. (foto: Kim Gijsbertse)
Leerlingen KNA. (foto: Kim Gijsbertse) (Foto: Kim Gijsbertse)

Muziekvereniging Kunst Na Arbeid organiseert het Scholenconcert!

NEDER-BETUWE - Dit schooljaar hebben basisschool De Regenboog uit Ingen en basisschool De Meent uit Ommeren weer samengewerkt met muziekvereniging Kunst Na Arbeid uit Ingen om muzieklessen op school te verzorgen. Een erg mooie samenwerking tussen de scholen en de vereniging.

Vanaf begin februari is er muziekles gegeven aan de kinderen op de scholen OBS De Regenboog groep 3 in Ingen en OBS de Meent groep 3/4 in Ommeren. Iedere dinsdag zorgt juf Marjolijn van de Lee voor 45 minuten muziekplezier. De kinderen maken op een speelse manier kennis met muziek. Alle kinderen genieten hiervan. Marjolijn komt namens muziekvereniging Kunst Na Arbeid uit Ingen muziekles geven, waaronder blokfluitles. Het doel van de muzieklessen is om de kinderen te stimuleren verder te gaan met muziek. Na deze lessen is er de mogelijkheid om bij de vereniging een ander instrument te gaan bespelen.

Tijdens het Scholenconcert laten de kinderen zien en horen wat ze geleerd hebben. Ook het leerlingenorkest en de slagwerkgroep van KNA zullen hun medewerking aan dit concert verlenen. Het Scholenconcert is op dinsdag 18 juni om 18.30 uur in dorpshuis In de Gaard aan het Dr. A.R. Holplein in Ingen. Allen zijn welkom om te komen kijken en luisteren. "Heeft u interesse voor uw kind of uzelf om muziek te komen maken bij KNA? Dan kunt u voor meer info terecht bij: Reiniera van Wijk via kna.leerling@gmail.com of kijk op de site, www.knaingen.nl."

Meer berichten