Logo gemeentenieuwsonline.nl

Dorpsmarkt Kesteren

KESTEREN – Op zaterdag 15 juni wordt van 10.00 tot 14.00 uur de Dorpsmarkt gehouden rondom de Hervormde kerk van Kesteren.

Op deze markt is van alles te koop, van rommel tot prachtige nieuwe spullen waaronder nieuwe kleding en van gezonde drankjes tot een lekkere vette hap. Ook is er veel leuks te doen voor de kinderen met onder andere een kinderboerderij. Tijdens de markt zal ook een veiling worden gehouden!

Al jaren wordt er door de Hervormde Gemeente van Kesteren een markt georganiseerd. In het verleden stond deze bekend als rommelmarkt, maar inmiddels is het karakter van de markt dusdanig veranderd, dat de naam van de markt is gewijzigd in Dorpsmarkt. Tegelijk wordt hiermee het karakter nog wat meer naar deze tijd aangepast. De ‘rommel’ heeft nog steeds een plaats, maar zal veel minder aanwezig zijn op de markt. Op de markt staan verder kramen met fruit, cadeauartikelen, bloemen, speelgoed, boeken, (kinder)kleding, taarten, oliebollen en appelflappen. Ook zal er een veiling gehouden worden.

Voor de kinderen zijn er ook diverse dingen te doen. Zo is er een kinderboerderij, ponyrijden, een springkussen, schminken en een knutselhoek. Eten en drinken is er ook voldoende te krijgen. Zo is er koffie, cake, frisdrank, broodje hamburger of frikandel, sap, smoothies en pannenkoeken. Voor iedereen is er dus wel een reden om te komen. De markt wordt gehouden op zaterdag 15 juni van 10.00 tot 14.00 uur en vind plaats op het plein rondom de oude Dorpskerk, Kerkstraat 4 in Kesteren.

Meer berichten