Logo gemeentenieuwsonline.nl

Bridgeclub Klavertje Elf zomerbridge

ZETTEN - Bridge wordt meestal in de herfst, de winter en het voorjaar gespeeld. In het vakantieseizoen is het moeilijk om een competitie te spelen door de afwezigheid van veel leden. We hebben er mee leren omgaan, en bridgen ook in de zomer.

Vanaf 12 juni tot en met 28 augustus spelen we weer zomerbridge behalve op 17 en 24 juli in verband met de vierdaagse. Alle bridgers, ook niet-leden van Klavertje Elf zijn welkom. Er wordt, afhankelijk van de deelname in twee lijnen gespeeld en de deelnemers worden op volgorde van binnenkomst ingedeeld. Van alle deelnemers wordt per avond een bijdrage van 1,00 euro gevraagd.

Paren die willen deelnemen zijn welkom op woensdagavond in De Wanmolen in Zetten; aanmelden bij de wedstrijdleider uiterlijk om 19.20 uur. Om in aanmerking te komen voor een prijs dient een paar tenminste zes van de tien avonden te hebben meegespeeld.

Deze zomerbridge is een mooie gelegenheid om eens kennis te maken met de bridgeclub Klavertje Elf. Wilt u meer weten over Klavertje Elf neem daarvoor contact op met clubcoördinator Jeanet Huyser, 06 40997743, e-mail: bc.klavertje11@outlook.com of ga naar: www.nbbclubsite.nl/club/7013.

Meer berichten