Logo gemeentenieuwsonline.nl
Rotary kindermiddag. (foto: Rotaryclub Midden Betuwe Valburg)
Rotary kindermiddag. (foto: Rotaryclub Midden Betuwe Valburg) (Foto: Rotaryclub Midden Betuwe Valburg)

Grootste kinderevenement Betuwe weer van start

ZETTEN - Het grootste en leukste evenement voor kinderen in de Betuwe gaat weer van start. Kinderen en ouders zijn op zaterdag 22 juni van 13.30 tot 17.00 uur welkom op het HPC-terrein in Zetten. Opnieuw is er heel veel te doen en te beleven. En de toegang en deelname is gratis!

De afgelopen jaren is deze kindermiddag, georganiseerd door Rotaryclub Midden Betuwe Valburg, uitgegroeid tot een van de grootste kinder evenementen in de regio. Er worden weer vele honderden bezoekers verwacht.

Op deze kindermiddag kun je niet alleen leuke dingen zien, maar ook zelf doen. De Stichting Stal Ziggy is met paarden aanwezig die je kunt berijden. Bij dierenkliniek De Lingehoeve kun je een check-up doen voor je favoriete huisdier. Bij Lotte Pronk smederij kun je zelf met vuur en gloeiend ijzer iets moois smeden. En als je zin hebt om zelf koekjes te bakken, dan kan dat in de grootste keuken van Zetten, die van het HPC. Je snelheid en reactievermogen kun je testen in de F1 Play Seat. De brandweer van Zetten komt een spannende demonstratie geven.

Veel sportieve activiteiten

Je kunt tafeltennissen om te leren en te winnen of meedoen aan de Free Run in de sporthal van het HPC. Ook is er een voetbaltraining voor Champions League deelname en bij volleybalvereniging Xanthos kun je een perfecte opslag leren.
Goochelaar Korvera is aanwezig met geheimzinnige trucs. Er zijn enorme springkussens en mogelijkheden om je leuk te laten schminken. Er wordt een graffiti demonstratie gegeven en je mag zelf meedoen! Kortom, op deze kindermiddag zullen kinderen en ouders zich niet vervelen!

Meer berichten