Logo gemeentenieuwsonline.nl
Foto:

Een avond voor Hartekind

IJZENDOORN - Op zaterdag 22 juni presenteert Den Ouden Steegh & Friends een geheel verzorgde avond op een unieke lokatie in IJzendoorn. Het is een geweldig programma met niemand minder dan George Baker en DJ Kelvin. De volledige opbrengst komt ten goede aan stichting Hartekind.

Ieder jaar worden in Nederland 1500 kinderen geboren met een aangeboren hartafwijking. Dat zijn er heel erg veel. Nog geen 50 jaar geleden overleden bijna alle kinderen met een aangeboren hartafwijking en werd maar een klein percentage volwassen. Tegenwoordig wordt meer dan 9 procent van alle kinderen met een aangeboren hartafwijking volwassen. Er is echter nog veel werk te verzetten. De artsen moeten nog heel veel beter leren begrijpen, behandelen, en voorkomen. En hiervoor is onderzoek nodig!

Den Ouden Steegh & Friends draagt de stichting een warm hart toe en ze willen met behulp van deze benefietavond geld ophalen om dit levensbelangrijke onderzoek te financieren. Het betreft een 'all inclusive'-avond met onder andere hapjes, drankjes, parkeren en een welkomstdrankje. Dankzij een aantal sponsoren die een gedeelte van de exploitatiekosten op zich hebben genomen kunnen de kaarten voor deze avond aangeboden worden voor 50 euro per persoon bij een afname van minimaal 6 kaarten. Minder kaarten kan natuurlijk ook, dan zijn de kaarten 67,50 euro per stuk excl. btw. Alle info staat op www.denoudensteegh.nl/hartekind. "Bent u verhinderd, maar wilt u dit initiatief wel ondersteunen dan kunt u als partner van dit event uw bijdrage overmaken naar NL.81.RABO.0151.1113.08 tnv Den Ouden Steegh onder vermelding van Hartekind."

Meer berichten