Jubileum Kunstroute Valburg

Algemeen

VALBURG - Op zaterdag 15 en zondag 16 juni wordt voor de tiende maal de Kunstroute Valburg gehouden. Dit jaar stellen tien kunstenaars hun tuin en/of atelier open en tonen schilderijen, grafiek, tekeningen, foto’s, keramiek en textiele werken.

Nieuw deze keer is de extra jubileumexpositie in restaurant Het Wapen van Valburg aan de Tielsestraat. Van de huidige deelnemers en van deelnemers in voorgaande edities van de Kunstroute Valburg wordt werk getoond. Deelnemers zijn Marianne Klein Breteler, Henny van Daalen, Will Peelen, Elfrie Peters, Sabina Brons, Nienke Wiering, Liesbeth Brinkhuis, Sander de Fouw, Marlies van Dijk en Nienke Faber.

Alle leerlingen van de Sint-Jacobusschool uit Valburg doen dit jaar weer mee aan de Kunstroute. Tijdens het schoolproject werken de leerlingen met divers en spannend materiaal. Een nieuwe uitdaging is een aantal grote kunstwerken die door groep 7 en 8 geplaatst worden in de route. De leerlingen worden begeleid en ondersteund door Valburgse beeldend kunstenaars waarvan ook enkelen meedoen aan de Kunstroute.

Op deze Kunstroute is iedereen welkom tussen 11.00 en 17.00 uur. De route is prima te lopen en uitstekend te fietsen, de ateliers zijn te herkennen aan de roze ballonnen. Kijk voor de bijzondere activiteiten en muziek op www.kunstroute-valburg.nl.

Uitgelicht

Digitale krant
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief