Logo gemeentenieuwsonline.nl
Sponsorovereenkomst. (foto: Willem Wunderink)
Sponsorovereenkomst. (foto: Willem Wunderink) (Foto: Willem Wunderink)

Het Wapen van Valburg hoofdsponsor van tennisclub Valburg

VALBURG - Het Wapen van Valburg is een driejarige sponsorovereenkomst aangegaan met Tennisclub Valburg. De synergie van lokale bedrijven en het verenigingsleven in het dorp speelt een belangrijke rol in onze samenleving en wij zijn dan ook bijzonder verheugd over deze samenwerking met de nieuwe eigenaren van het restaurant: een echte aanwinst voor ons dorp.

De tennisclub TC Valburg bestaat nu al meer dan veertig jaar en het prachtig onderhouden tennispark is een van de vaste waarden van het dorp, met het gezellige clubhuis en drie kunstgrasbanen waarop het hele jaar door gespeeld wordt. De club is geheel zelfvoorzienend en wordt volledig gerund door vrijwilligers. De samenwerking met Het Wapen is daarom ook bijzonder waardevol voor de club, maar ook extra zinvol omdat naast de financiële ondersteuning ook cateringservice kan worden geboden.

Het Wapen Van Valburg geniet grote naamsbekendheid in de wijde regio en wordt sinds december 2018 gerund door eigenaresse Anneke Veens en gastheer Roy de Leeuw. Zij hebben de authentieke sfeer van het restaurant behouden maar er een moderne touch aan gegeven. Anneke kent het klappen van de zweep, want zij is ook de trotse eigenaar van café restaurant Antonn en de Pannekoekenboerderij in Hemmen.

Op woensdag 22 mei hebben Anneke Veens en Monique Nab, voorzitter van TC Valburg, de handtekening gezet voor deze samenwerking voor drie jaar, waarmee het dorpsleven weer een krachtige impuls heeft gekregen.

Meer berichten