Logo gemeentenieuwsonline.nl
Kunstcaféborrel bij de KiK. (foto: Rita Kosman)
Kunstcaféborrel bij de KiK. (foto: Rita Kosman) (Foto: Rita Kosman)

Kunstcafé Overbetuwe sluit het seizoen af met een borrel

ELST - Voordat we gaan genieten van de zomer, is er op vrijdag 31 mei om 20.00 uur in de foyer van Theater De KiK het laatste Kunstcafé Overbetuwe van dit seizoen.

"In september gaan we verder als ‘Kunst- en Cultuur Café Overbetuwe’ en starten we met een nieuw programma. Deze laatste keer een gezellige borrel als afsluiting van het seizoen. We gaan napraten maar ook vooruitkijken naar alle plannen en activiteiten die vanaf september op stapel staan. Ook horen we graag tips en leuke ideeën voor komend seizoen, zodat we het kunstcafé nog gezelliger en inspirerender kunnen maken. Kom allemaal op vrijdag 31 mei om samen het seizoen van Kunstcafé Overbetuwe af te sluiten. De toegang is gratis (drankjes zijn voor eigen rekening).

Kunstcafé Overbetuwe staat voor inspiratie en ontmoeting. Het is laagdrempelig en bedoeld voor alle kunstenaars en kunstliefhebbers in de gemeente Overbetuwe. Op de hoogte blijven van de activiteiten? Mail naar kunstcafeoverbetuwe@gmail.com met als onderwerp: nieuwsberichten ontvangen.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5227416&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=gemeentenieuwsonline.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=650,651,652,653,654,666,667" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>