Logo gemeentenieuwsonline.nl
Foto:

Reisje Westerlicht

ZETTEN - Stichting Westerlicht heeft voor woensdag 12 juni het jaarlijkse reisje georganiseerd voor de inwoners van Zetten en Hemmen van 65 jaar of ouder. Westerlicht is in 1931 ontstaan als initiatief van de ondernemers van Zetten. Het was direct in het eerste jaar al zo'n groot succes dat besloten er een jaarlijks terugkerend evenement van te maken.

De winkeliers en inwoners van Zetten droegen bij om de kosten voor de deelnemers beperkt te houden. Ook nu nog dragen winkeliers, bedrijven en particulieren door donaties voor een groot deel bij in de kosten. De bedoeling van het reisje is om de inwoners van Zetten en Hemmen met elkaar in contact te brengen. Dit gaat in een ongedwongen sfeer, waarbij we met de bus van de Betuwe Express een fraaie streek van ons land bezoeken. Wat de bestemming zal zijn, is zoals altijd een verrassing. We zijn ervan overtuigd dat de deelnemers het daar erg naar hun zin zal hebben. We hopen dan ook veel oude, maar ook nieuwe gezichten op ons reisje te kunnen verwelkomen. De bussen staan klaar om 12.30 uur bij de ingang van de Loohof en op het Julianaplein en vertrekken om 12.45 uur. Onderweg zullen we gezamenlijk de avondmaaltijd nuttigen en naar verwachting komen om 20.15 uur komen de bussen weer aan in Zetten.

Dankzij de steun van winkeliers, bedrijven en particulieren kunnen de kosten voor de deelnemers beperkt blijven tot 30 euro. Inwoners en oud-inwoners van Zetten en Hemmen van 65 jaar of ouder kunnen zich voor dit reisje aanmelden bij Jacques Bouwman (0488 451275) of Dik Franken (0488 453588). Meldt u snel aan, want vol is vol!

Jan van Wijnbergen, Jacques Bouwman, Nico van Hunnik, Dik Franken, Bas Ruinard, Dirk Rang. Hartelijk dank aan alle sponsoren voor hun bijdrage.

Meer berichten