Logo gemeentenieuwsonline.nl
Impressie van de markt. (foto: Thea Verkerk)
Impressie van de markt. (foto: Thea Verkerk) (Foto: Thea Verkerk)

Veelzijdige rommelmarkt Ommeren

OMMEREN - Zaterdag 1 juni is het heerlijk snuffelen tussen tweedehands artikelen op de rommelmarkt in Ommeren. Een rommelmarkt waar allerlei spullen een tweede bestemming kunnen vinden. De markt start om 09.00 uur en eindigt om 15.00 uur. Toegang en parkeren is gratis.

Op het terrein aan de Langeindsestraat in Ommeren staan die dag ruim vijftig kramen vol met speelgoed, boeken, servies en glaswerk, elektra, meubels en regionale producten. Verder zijn er vers gebakken oliebollen, zelfgebakken appeltaarten, gezellige buitenplantjes en Betuws fruit. Op het horecaplein is een kopje koffie met appeltaart verkrijgbaar en voor de hartige trek een frietje bij de frietkar en hamburgers bij de hamburgertent. Voor de kinderen is er een groot springkussen; de kinderen die houden van een kleurige snoet is er schmink. Na de middag verzorgt gymvereniging ILO demonstraties op de markt.

Iedereen die van struinen houdt, kan zich uitleven op de rommelmarkt. Een gezellig dagje uit voor het hele gezin. Het volledige programma en extra informatie is te vinden op nhkerk-ommeren.nl/rommelmarkt.

Meer berichten