Logo gemeentenieuwsonline.nl
Foto:

Tweede editie Betuwse Ondernemersdag

DODEWAARD - Op woensdag 8 mei organiseert Communicatieregisseurs uit Dodewaard de tweede editie van de Betuwse Ondernemersdag. Een inspirerende dag voor regionale ondernemers. Kennismaken, kennis halen, kennis delen staan op deze dag centraal. De Betuwse Ondernemersdag vindt plaats in één van de sfeervolle zalen van Molen de Zwaluw in Kesteren: Salon de Chateau.In een kort tijdsbestek kunnen bezoekers kennis vergaren over tal van onderwerpen zoals; Investeringsfondsen, mobiliteitsoplossingen, verzekeringen, notariële zaken, personeelszaken, accountancy, financieringsvormen, ICT, marketing en communicatie, gemeentelijke zaken en ondernemersverenigingen, lifestyle, opleidingen en huisvesting.

Klantenfluisteraar Jan van Setten

Het programma van de Betuwse Ondernemersdag biedt voor elk wat wils. Bezoekers kunnen in gesprek met regionale specialisten, presentaties en workshops bijwonen. Om 20.00 uur is het tijd voor Jan van Setten, die ook wel bekend staat als de ‘klantenfluisteraar’. Jan is één van de best gewaardeerde experts en auteurs van Nederland over klantgerichtheid en commercie. Volgens hem kopen klanten niet ‘wat je doet’, maar ‘hoe je het doet’. Met veel humor inspireert hij zijn publiek. De avond wordt afgesloten met een gezellige netwerkborrel.

De Tweede Betuwe Ondernemersdag is woensdag 8 mei van 15.00 – 22.00 uur bij Molen De Zwaluw, Batterijenweg 19 in Kesteren. Aanmelden kan via www.communicatieregisseurs.com/aanmelden.

Meer berichten