Logo gemeentenieuwsonline.nl

Vier solisten en een duo bij Open Podium

ELST - Het Open Podium ontvangt op vrijdag 26 april vier solisten en een duo. Zij verzorgen op de bühne van zalen- en partycentrum Onder de Toren aan de Sint-Maartenstraat 34 in Elst diverse muziekstijlen.

De volgende acts staan vrijdagavond vanaf 20.30 uur op het podium: Ilse Corsten, Jurgen Toonen, Fred van Drempt, Cokkerône en Ton Tacke.
Ilse Corsten speelt al vanaf haar tienerjaren akoestische gitaar. Zij heeft daarbij zanglessen gevolgd. Haar muzikale voorkeur gaat uit naar het genre van Velvet Underground en Lou Reed. Daarnaast treedt Jurgen Toonen op met eigen werk op gitaar.                                        
De 50-jarige Nijmegenaar Fred van Drempt was kortgeleden nog te gast op het Open Podium als goochelaar. Deze avond gaat hij zijn stemkwaliteiten laten horen. Net als vorige keer is nu ook weer zanger/gitarist Ton Tacke present en deze keer doet hij solo enkele nummers.


Cokkerône is een duo, dat wordt gevormd door zanger/gitarist Con van Roden en zanger/bassist Paul van Oosten. Beiden hebben een Australische achtergrond en zingen daar ook over. Overigens is Cokkerône op zaterdag 15 juni deelnemer aan het NK Straatmuzikanten in Elst.

Zoals gebruikelijk zijn bezoekers voor het Open Podium welkom. De toegangsprijs bedraagt 2 euro per persoon.

Meer berichten