Logo gemeentenieuwsonline.nl
Zwemmers ZVO. (foto: Anneke Peters)
Zwemmers ZVO. (foto: Anneke Peters) (Foto: Anneke Peters)

ZVO bij minioren sprintkampioenschappen

ELST - Zaterdag 30 maart waren de minioren sprintkampioenschappen in Arnhem. Aan deze wedstrijd mogen de achttien beste zwemmers per afstand van regio Oost meedoen.

Van ZwemVereniging Overbetuwe mochten vijf zwemmers meedoen. Samen behaalden ze negen persoonlijke records met de grootste verbetering voor Sem Teunissen op de 50m vlinderslag. Odo McCarthy heeft deze middag vier persoonlijke records gezwommen, op de 50m rugslag twee maal, de 50m rugslag en de 50m schoolslag. Enna Lamers zwom drie persoonlijke records, op de 50m vrije slag, de 50m rugslag en de 50m schoolslag en Sem Teunissen heeft twee persoonlijke records gezwommen, op de 50m vlinderslag en 50m schoolslag. Sem behaalde op de 50m vlinderslag, 50m schoolslag en de 50m vrije slag een zilveren medaille.

Ook werd er nog een estafette gezwommen aan het eind van de wedstrijd. Het was een spannende strijd, maar Odo, Gyan Spaan, Sem en Enna tikten als eerste aan en hebben daarmee een welverdiende gouden medaille gewonnen. Wessel van Dorst deed ook mee aan deze wedstrijd. Helaas heeft hij geen persoonlijke records gezwommen, maar men is bij de vereniging supertrots op hem dat hij mee mocht doen.

Meer berichten