Logo gemeentenieuwsonline.nl
Initiatiefnemers Wereldkeuken Ochten. (foto: Welzijn Rivierstroom)
Initiatiefnemers Wereldkeuken Ochten. (foto: Welzijn Rivierstroom) (Foto: Welzijn Rivierstroom)

Samen eten bij Wereldkeuken Ochten

OCHTEN - Vind je het ook leuk om nieuwe mensen te ontmoeten? En hou je van lekker eten? Dan is Wereldkeuken Ochten iets voor jou! Meer verbondenheid onder alle inwoners.

Wereldkeuken Ochten is een nieuw initiatief van enthousiaste vrijwilligers gelieerd aan het Dorpshuis. Zij komen uit Polen, Syrië, Tadzjikistan, Eritrea en Ochten en wonen allen in Ochten. Elke maand koken zij een gerecht uit een ander land. Deze maand staat er Pools eten op het menu. De wereldkeuken is bedoeld voor alle inwoners uit Ochten/Neder-Betuwe. Hiermee creëren we meer verbondenheid onder elkaar.

Op woensdag 24 april om 18.00 uur is een ieder welkom in Dorpshuis Ochten. "We eten aan tafels van ongeveer zes personen. Er kunnen maximaal 30 personen mee eten. De entree is gratis. Mocht je een eigen bijdrage willen geven, dan staat er een fooienpot. Kom je ook? Laat het even weten!

In verband met de inkopen, willen we graag voor 23 april weten hoeveel mensen er komen. U kunt zich aanmelden door een mailtje te sturen of even te bellen: anneliekesteenbergen@welzijnrivierstroom.nl 06 47321364."

Meer berichten