Logo gemeentenieuwsonline.nl
Het echtpaar paashaas.
Het echtpaar paashaas.

Dierengeluiden: Hoera bijna pasen!

HETEREN - Komend weekend is het pasen. Dat betekende vroeger dat de grote schoonmaak gedaan moest zijn en dat je nieuwe zomerkleren kreeg. Omdat alles schoon was mocht de kolenkachel niet meer aan, want dan werden de net gewassen gordijnen weer vies en dat kon natuurlijk niet.

De zomerkleren gingen ook aan, zeker op eerste paasdag en dan bij oma en opa op bezoek en de hele tijd stilzitten op een stoel. Met die traditie is gelukkig gebroken, je mag aan wat je wil en als je bij opa en oma op bezoek gaat hoef je niet meer stil te zitten, maar mag je lekker buiten spelen. Een andere traditie met pasen is eieren zoeken. Gelukkig doen we dat nog steeds, want dat is hartstikke leuk. Wij, de vrijwilligers van Boerderij Overbetuwe, hebben ook dit jaar weer aan de paashaas gevraagd om bij ons eieren te verstoppen en ik denk dat hij dat ook zeker gaat doen. Heb jij zin om ze te komen zoeken, kom dan eerste paasdag om 13.00 uur naar de Uilenburgsestraat 1b in Heteren en ga gezellig met andere kinderen eieren zoeken. De eieren gaan dan in een grote mand en nadat de papa’s, mama’s, opa’s en oma’s een lekker kopje thee of koffie hebben gedronken in de kantine krijgen alle kinderen een zak met eieren mee naar huis.

De deelname is gratis, maar de Boerderij Overbetuwe is een ANBI instelling en dus afhankelijk van sponsoren. Als je wilt sponseren staat er een bus in de kantine, of je kunt een bedrag(je) storten op NL 75 RABO 0315 1559 73.Wil je meer inlichtingen dan kun je bellen met 026 4720707.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5227416&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=gemeentenieuwsonline.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=650,651,652,653,654,666,667" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>