De band YSGTKU, gevormd door Josse Groen, Victor Duijkers, Merlijn Olthof en Ralf Knoflook. (foto: PR)
De band YSGTKU, gevormd door Josse Groen, Victor Duijkers, Merlijn Olthof en Ralf Knoflook. (foto: PR) Foto: eigen foto band

Rock en akoestische nummers bij Open Podium

Algemeen

ELST - Gitaristen, zangers en zangeressen zijn op vrijdag 29 maart te beluisteren bij het Open Podium in Elst in zalen- en partycentrum Onder de Toren aan de Sint-Maartenstraat 34 in Elst.

Vanaf 20.30 uur heeft de stichting Muziek in Elst weer diverse muzikanten op het programma staan. Zo is er de viermansformatie You Should Get To Know Us, kortweg YSGTKU, te horen met catchy, melodieuze en bij vlagen snoeiharde muziek. De band is geïnspireerd door alternatieve rock. Het gezelschap heeft twee maanden geleden zijn debuutalbum, getiteld ‘Hole In Everywhere’, uitgebracht.
Behalve YSGTKU treden ook zanger/gitarist Alex B. en zangeres YvY op. De muziek van Alex B. bevat country, rock, blues en easy listening. Het avondvullende programma wordt gecompleteerd met (inmiddels bijna vaste gast) gitarist en zanger Ton Tacke die deze keer een gitarist en een zangeres meeneemt. Als trio zorgen zij voor een akoestische sessie. Tussen de acts door zal Rosanne de Boer zelf geschreven gedichten voordragen. Genoeg te beleven dus. Publiek is bij het Open Podium natuurlijk welkom. De toegangsprijs bedraagt twee euro.

Uitgelicht

Digitale krant