Snuffelmarkt in Randwijk

Algemeen

RANDWIJK - Heeft u iets te verkopen of zoekt u iets speciaals. Kom dan naar de snuffelmarkt op zaterdag 30 maart van 10.00 tot 15.00 uur.

"In Randwijks Hof zijn tafels te huur voor vijf euro. We bieden ook plaatsen buiten aan. Deze plaatsen zijn 150 cm breed en 300 cm diep. Hier moet u zelf voor een tafel / kleed, en afhankelijk van het weer, voor een overkapping zorgen. Deze plaatsen zijn te huur vanaf 3,00 euro. Voor twee plaatsen buiten betaalt u vijf euro. Deze twee plaatsen samen zijn ongeveer ten grootte van een partytent." Op de markt kunnen verschillende artikelen te koop worden aangeboden: kleding, boeken, speelgoed, brocante, en een beperkt aantal aan nieuwe spullen!

"Of u nu een vereniging of een particulier bent, we heten u welkom. De opbrengst is voor het organiseren van 'nog meer activiteiten' in Randwijks Hof aan de Bredeweg 8a in Randwijk. Voor meer info en reservering: Karin Wiggelman, 0488 491555 of mailadres: karin-wim@hetnet.nl. Geef bij reservering aan waar uw voorkeur naar uitgaat, een plaats binnen of buiten!"

Uitgelicht

Digitale krant