Tafeltenniscompetitie HTTC

Algemeen

HETEREN - Het eerste team blijft het in de eerste klasse goed doen. Deze week werd Rhenus met 6-4 verslagen. Meriam Willemse en Lennard Springvloet Dubbeld wonnen keurig tweemaal en waren ook succesvol in het dubbelspel. Het laatste punt werd door Marco Knaap gescoord.

Team twee wist lijstaanvoeder Hutaf op 5-5 te houden. Rudy Gerritsen stal de show met drie zeges. Ramona Gerritsen en Patrick van Alst wonnen eenmaal. Team drie deelde met GTTC de punten en dat was te weinig om uit de gevarenzone te raken. Frank Balzer won tweemaal. Johan Soppe en Ruud van Kooij waren eenmaal succesvol, verder ging het dubbelspel naar Johan en Frank. Team vier behaalde tegen SKF een mooie 7-3 zege. De jonge HTTC spelers waren bestand tegen de routine van de Veenendalers. Daan Barends bleef heel knap ongeslagen. Yoeri Liethof en Bart Barends noteerden twee winstpunten.

Team vijf kon het tegen Gazelle niet bolwerken. Erik van Welie was met twee winstpartijen goed bij de les. Het zesde team speelde de belangrijke wedstrijd tegen medekoploper Kracht & Vriendschap. Het werd een pittige wedstrijd met veel lange rally's. Rogier van Balgooi bleef knap ongeslagen. Dani Vos was met twee zeges ook in goede doen en Sascha Colen was eenmaal succesvol en won samen met Rogier ook het dubbelspel.

Het jeugdteam speelde de topper tegen Sethone en wist keurig met 6-4 te winnen. Bodhi Lindeboom was met vier winstpartijen prima op dreef. Bij Niels Loeffen wilde het steeds net niet lukken, maar hij won samen met Bodhi wel tweemaal het dubbelspel.

Voor info over tafeltennis in Heteren staat op www.httc71.nl.

Uitgelicht

Digitale krant