Logo gemeentenieuwsonline.nl
Foto: ilona kuster,

Drie dagen open huis bij Autobedrijf van Haarlem & Fischer

ANDELST – Het Autobedrijf van Hans en Ingrid van Haarlem staat in de regio, en ver daarbuiten, al 28 jaar bekend als Autobedrijf Hafi. Maar na een verhuizing onlangs, naar een compleet vernieuwd pand, prijkt nu ook een nieuwe bedrijfsnaam op de gevel: Autobedrijf van Haarlem & Fischer. Dit wordt drie dagen lang gevierd met speciale aanbiedingen!

Op donderdag 21, vrijdag 22 en zaterdag 23 maart is het dan ook extra aantrekkelijk om een kijkje te gaan nemen bij het geheel vernieuwde autobedrijf, waar Hans en Ingrid van Haarlem al zolang aan het stuur staan. Terwijl de kleintjes zich kunnen vermaken op een groot springkussen kunt u, onder het genot van een hapje en een drankje, het ruime assortiment nieuwe en gebruikte auto's bekijken. Misschien waagt u zelfs een ritje in een heuse Formule-1-simulator! Diegene die de snelste rit van deze drie dagen heeft gereden, wint een leuke prijs.

Autobedrijf van Haarlem & Fischer is een universeel autobedrijf. 'Wij bieden alle merken auto's met dealerkwaliteit, maar tegen een betere prijs', vertelt Hans. En omdat Autobedrijf van Haarlem & Fischer is aangesloten bij Carprof bent u verzekerd van 24 maanden garantie op onderdelen en reparaties. Bovendien is het bedrijf erkend specialist in reparaties en/of onderhoud van hybride en elektrische auto's. Voor verrassingen komt u nooit te staan, want u weet altijd vooraf precies wat de kosten zullen zijn.
No nonsens en volledig transparant dus, net zoals Hans en Ingrid zelf zijn. U bent van harte welkom tijdens de openhuisdagen; donderdag en vrijdag vanaf 9.00 uur en zaterdag vanaf 10.00 uur, aan de Wageningsestraat 15 in Andelst. T: 0488 451823; www.hafi.nl.

Meer berichten