Logo gemeentenieuwsonline.nl

Doe mee met: Driel schoon!

DRIEL - Zaterdag 23 maart gaat de 'zwerfafvalbrigade' van Driel weer van start. Want Driel schoon. Dat dóen we gewoon! In 2018 is dit initiatief van start gegaan. Een groep dorpsgenoten stak de koppen bij elkaar omdat zij iets wilden doen aan het zwerfafval. We wonen in zo'n mooie en groene omgeving.

Het is nog meer genieten als dat een schone omgeving is. Ondertussen zijn al meer dan dertig enthousiaste vrijwilligers aangesloten en pakken we vijf keer per jaar het zwerfvuil aan. Naast deze groep zijn er ook meerdere 'stille zwerfafval krachten' in het dorp. Zij doen dit op eigen initiatief.

Op zaterdag 23 maart starten we om 9.00 uur in café Zeldenrust op het Sosabowskiplein in Driel. We beginnen natuurlijk met een goeie kop koffie en wat lekkers. Samen zo bezig zijn is niet alleen nuttig maar ook gezellig. Het is leuk om dorpsgenoten op deze actieve manier (nog beter) te leren kennen. De andere data dit jaar zijn: 11 mei, 6 juli, 14 september en 16 november. Heb je zin om je aan te sluiten? Je bent welkom!

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5227416&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=gemeentenieuwsonline.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=650,651,652,653,654,666,667" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>