Logo gemeentenieuwsonline.nl
Overhandiging cheque aan voorzitter SWPN. (foto: SWPN)
Overhandiging cheque aan voorzitter SWPN. (foto: SWPN) (Foto: SWPN)

Mooi bedrag voor SWPN

BETUWE - Vermoeide spieren van team CrossFit V12 versus geld bij elkaar gehaald. Op 15 december om 12:00 uur was het startschot van de 24 uur durende wereldwijde competitie. Als jullie iets mee hebben gekregen; 24 uurs Amrap klinkt wellicht als een o-ja-moment.

Eerste uren gingen de 12 deelnemers er hard tegenaan. Uur op uur lieten ze zich niet kennen. Rond 02:00 uur kwam de vermoeidheid om de hoek loeren. De spieren voelden zwaar aan, het korte slapen tussendoor droeg er ook niet aan bij. Je zou denken dat houden ze niet meer vol. Alleen deze mensen kenden geen stop, alles zou eraan gedaan worden om de 24 uur te blijven draaien. Allen wisten heel goed waarvoor ze het deden. Stichting Zorgeloos Kind, met hulp van Stichting Wegrace Promotie Nederland (SWPN). Deze twee organisaties zijn onlosmakelijke verbonden aan elkaar.

Lang voor die tijd waren wij, Monique van Thuijl en Sebastiaan Ariesen eigenaren van CrossFit V12, bezig met de voorbereidingen. Logistiek team, jury, communicatiemiddelen en ga zo maar door. Toen eenmaal dat allemaal liep ga je eens verder denken. Twaalf deelnemers die zonder moeite ja hebben gezegd tegen de 24 uur, dat kan toch niets voor niets zijn. Ik moet er zelf niet aan denken om 24 uur bezig te gaan voor niets, maar dat ben ik.

De twaalf mensen hebben ervoor gekozen om niet alleen 24 uur lang mee toe doen aan de wereldwijde competitie maar ook unaniem gekozen voor SWPN. Toen we dit mede deelde aan de Stichting voelden ze zich zeer vereerd dat de keus op hun was gevallen. (www.stichtingzorgelooskind.nl , www.swpn.nl en uiteraard www.crossfitv12.nl).

Meer berichten