Logo gemeentenieuwsonline.nl
Between Two Rivers in het Openluchtmuseum, januari 2019. (foto: E. Cretier)
Between Two Rivers in het Openluchtmuseum, januari 2019. (foto: E. Cretier) (Foto: E. Cretier)

Between Two Rivers naar NK Barbershopkoren

ELST - Op zaterdag 30 maart neemt Between Two Rivers deel aan het Nederlands Kampioenschap voor Barbershopkoren. Het Elster vrouwenkoor vertegenwoordigt de regio Arnhem-Nijmegen.

De dertig zangeressen van ‘B2R’ komen uit de hele regio Arnhem/Nijmegen. Zij vormen een enthousiaste groep met ambitieuze muzikale doelen. Plezier en passie spatten er vanaf! De close harmony-variant ‘Barbershop’ wordt vierstemmig a capella gezongen. Tijdens de NK zingt B2R twee songs, (beide juryproof in barbershopstijl gearrangeerd): Een pittige variant van 'When a Man Loves a Woman', bekend van Michael Bolton, en klassieker 'When I Fall In Love', bekend van Barbra Streisand.


De Barbershop Conventie is een driedaags evenement in Veldhoven. Dit keer is het thema ‘Passion in Harmony’. Dat sluit naadloos aan bij de visie van dirigent Bram Versteegen: De liefde voor muziek groeit door het te delen! De afgelopen maanden heeft Versteegen minutieus aan de zangtechniek geschaafd. De choreografie is uitentreuren gerepeteerd en de podium-outfits liggen klaar. De voorbereiding op de Conventie is een intensieve samenwerking. Dat moet ook wel, want ze willen steeds een beetje beter worden. B2R is in elk geval klaar voor het podium!

Nieuwe aanwas
Vanaf april staat Between Two Rivers weer open voor nieuwe leden! Ervaring of noten lezen is niet nodig, enthousiasme wel! Repetities: elke woensdag vanaf 20.00 uur in obs De Ark in Elst. Meer info staat op www.facebook.com/B2Rbarbershop.

Meer berichten