Logo gemeentenieuwsonline.nl

Het doek gaat op voor...?

Nog even oefenen. (foto: Marianne Veens)
Nog even oefenen. (foto: Marianne Veens)

KESTEREN - Dit jaar is het toneelvereniging Castra samen met toneelgroep De Vriendenkring HA weer gelukt een toneelstuk in te studeren.

Er is gekozen voor de komische thriller 'Het doek gaat op voor... moord', geschreven door Bettine Mankelow. In het plaatselijke theater repeteert een nietsvermoedend amateur toneelgezelschap, tot ze ontdekken dat de deuren op slot zitten. Buiten woedt een verschrikkelijke storm en binnen wordt de sfeer mysterieus en griezelig. Drama’s en spannende intriges wisselen elkaar af. Eén voor één vallen de zeven ten prooi, aan wie... of wat? En als het doek voor het laatst op gaat; wie is er dan nog over om te buigen?
Spelers: Willeke de Jongh, Margrietha Koedam, Elsie Greep, Rob Kalle, Lesley Beaupain, Eveline Vos, Nico Magendans en Tonnie Rouwenhorst. Regie: Marianne Veens
De uitvoering is vrijdag 5 en zaterdag 6 april 20.00 uur (zaal open 19.30 uur) in Het Dorpshuis in Kesteren. De toegang bedraagt tien euro.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5227416&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=gemeentenieuwsonline.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=650,651,652,653,654,666,667" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>