Carnavalsmis op zondag. (foto: Peter Ariese)
Carnavalsmis op zondag. (foto: Peter Ariese) Foto: Peter Ariese

De Dolle Dagen in Deurdouwerdam waren fantastisch

Algemeen

BETUWE - Het feest begon op vrijdagmorgen samen met de Sint-Willibrordusschool en natuurlijk ons Jeugdprins Jay de Partyknaller met zijn prinses Esmee.

Daarna waren we te gast bij ons Deurdouwershof (De Hoge Hof). Hier zijn Prins Hans uut de Nordhoek en zijn Prinses Ria tijdens de Dolle Dagen de baas. Na de sleuteloverdracht werd het feest zaterdagochtend officieel geopend door Prins Bas de Feestbouwer en Hofdames Marieke en Petra. De Dolle zaterdagavond was weer uitverkocht, en alle feestvierders hebben er samen supergezellige carnavalsavonden van gemaakt.
Ook onze jeugd kwam op vrijdagavond én dinsdagmiddag feesten in ons Deurdouwersnest. De kindermiddag op zaterdag was zeer goed bezocht, de kinderen kregen alle ruimte om lekker te feesten. Samen met de Jeugdprins, Prinses en de Jeugdraad hebben alle aanwezig kinderen laten zien dat onze jeugd ook weet hoe je carnaval viert.

De Frühshop busreis (met zeven bussen!) was in januari al uitverkocht. Samen met het aansluitende nieuwe themafeest: 'Lekker fauwdt, en Deur!' met het vaste onderdeel Prijslopen, kunnen we terugkijken op een zeer geslaagde Dolle Maandag.
De afsluiting op dinsdag was een middag voor jong en oud (zoals we de carnaval ook zijn begonnen). ’s Avonds sloten we in stijl af met een knallende finale en slotwoorden van onze President Vincent Rietveld en onze zingende Prins Bas de Feestbouwer.

Uitgelicht

Digitale krant