Logo gemeentenieuwsonline.nl
Foto:

De Kleine Komedie Riverierenland is er klaar voor

BETUWE - Al meer dan dertig jaar timmert de kleine komedie rivierenland stevig aan de weg. Een mengelmoes van spelers uit de regio's Groesbeek, Maas en Waal, de Betuwe en Rivierenland weet het publiek elke keer weer te verbazen met hun passie en gedrevenheid.

Na kaskrakers als de Jantjes, A Christmas Caroll, de zoone van Toone en Weet je nog wel oudje, is het nu de beurt aan Amai mijn klooster.

Het is weer genieten geblazen met de musical 'Amai mijn klooster'. De financiën van het klooster zitten in een financiële dip. Tot overmaat van ramp brengt een hevige storm veel schade toe aan het klooster. Wie gaat dat herstellen? En hoe gaan ze dat betalen? Zuster Marie Calculata verzint een oplossing. Ze gaan een benefiet organiseren en gaan druk aan het repeteren met muziek en show.

De speeldata: Zaterdag 16 maart: De Sleutel in Groesbeek (20.00). Vrijdag 22 maart: Ons Thuis in IJzendoorn (20.00). Zaterdag 23 maart: Ons Thuis in IJzendoorn (20:00). Zaterdag 30 maart: Theater De Agnietenhof in Tiel. Zondag 31 maart middagvoorstelling: Theater Mozaïek in Wijchen. Zondag 14 april middagvoorstelling: Agoratheater in Druten.

Voor elke voorstelling is nog een beperkt aantal kaarten verkrijgbaar. Beleef het mee in een dolkomische musical. Regie: Erik van de Zee. Muziek: accordeon: Corrie Straver, drum: Bert Bleijnberg en basgitaar: Hans Mol. Meer informatie (ook over )kaartverkoop staat www.kleinekomedie-rivierenland.nl.

Meer berichten