Logo gemeentenieuwsonline.nl

Cheques Overbetuwedoet laatste week

HETEREN - Bewoners van Heteren hebben nog één week om hun cheques van Overbetuwedoet te activeren en doneren aan een goed initiatief, deze moeten voor 20 maart geactiveerd zijn.

Het zou zonde zijn als deze cheques verloren zouden gaan. "Wilt u de speelweek van Heteren steunen, doe dan de cheque in de groene box bij de Jumbo. Wij activeren deze dan voor u en gebruiken hem om de kinderen van Heteren een mooie sportdag tijdens de speelweek te geven. Mochten er teveel cheques zijn, dan doneren we deze aan een ander goed initiatief in het dorp. Dus mocht u nog een cheque hebben liggen, laat hem niet verloren gaan en steun een initiatief in het dorp."

Een aantal goede initiatieven zit al vol, waaronder intocht Sinterklaas, verkeersmaatjes Bloemenbuurt en infoborden speelweek Heteren. "Mooi dat deze initiatieven via deze actie uitgevoerd kunnen worden voor ons dorp, de betrokkenen zijn er blij mee en het is goed voor Heteren. Zoek uw cheque dus op en steun een initiatief, gooi hem in de groen bus bij de Jumbo, velen gingen u al voor."

Meer berichten