Uitdaging voor koperblazers!

Algemeen

HERVELD - Ben jij een koperblazer? Oftewel bespeel jij een koperinstrument zoals trompet of bariton? Dan hebben wij een leuke uitdaging voor jou!

Voor ons fanfare-orkest zijn we namelijk op zoek naar een muzikant die de bes-bas wil gaan bespelen. Als je ervaring hebt op een koperinstrument dan kun je ook bas leren spelen. Het is dan wel een groot instrument, maar de techniek is hetzelfde. Eventueel is het mogelijk wat lesjes te krijgen van onze koper-docent. De muziekstukken kunnen zowel in f- als g-sleutel geleverd worden.

Wij zijn een klein fanfare-orkest met een volledige bezetting en veel jeugd, maar hebben ter ondersteuning van onze es-bas graag een extra bassist erbij. Onze repetities zijn op maandagavond van 19.30-20.45u in De Hoendrik in Herveld. Het instrument krijg je van ons in bruikleen. Wil je meer informatie of meteen mee gaan spelen in het orkest? Mail dan even: willibrordus.ha@gmail.com.

Mocht je nog helemaal geen instrument bespelen, maar dat wel willen leren òf je hebt het ooit gedaan, maar het is ver weggezakt, dan kun je ook altijd bij ons op les. We verzorgen muzieklessen voor kinderen vanaf groep 5, maar ook lessen voor volwassenen. Iedereen is welkom!

Uitgelicht

Digitale krant