Logo gemeentenieuwsonline.nl

Bridgeclub Klavertje Elf uit Zetten scoort goed

ZETTEN - Zaterdag 9 februari organiseerde District Midden en Oost Gelderland van de Nederlande Bridgebond voor de zestiende keer het klaverkampioenschap. Hieraan mogen alleen clubs/leden meedoen die deel uitmaken van dit district.

Er stonden twee titels op het spel. In de eerste plaats de titel en prijs voor de hoogst scorende club en een titel en prijs voor het paar met de hoogste score. Er was een record aan inschrijvingen van 53 paren.

Bij de clubs behaalde BC Klavertje Elf een mooie derde plaats met een score van 117,25%. De eerste plaats was voor BC Huisen met 117,75%. Hoe spannend kan het zijn. Bij eindscore voor paren was er een mooie 5e plaats voor Corine van Dam/Jeanet Hiuyser met 58,67%, een 6e plaats voor Erik Remmerde/Stien Wisserhof met 58,58%, een 9e plaats voor Marjo Geurts/Conny van Gist met 57,92% en een 13e plaats voor Wil Nas/Henk van Ballegoijen met 57%. Ook hier was erg spannend want de eerste plaats behaalde 60%.

'Heeft U ook interesse in het bridgespel: neem dan even contact op met Jeanet Huyser van onze club: 06 40997743. Of kijk op www.nbbclubsites.nl/club/7013. Een mail zenden KAN naar: bc.kavertje11@outlook.com.

Meer berichten