Logo gemeentenieuwsonline.nl
Carnavalsvereniging De Meelhoppers organiseert Die Grosse Jetzt Geht's Los Party. (foto: Mike van Leijen)
Carnavalsvereniging De Meelhoppers organiseert Die Grosse Jetzt Geht's Los Party. (foto: Mike van Leijen) (Foto: Mike van Leijen)

Tweede 'Jetzt Geht's Los Party' in Driel belooft spektakel

DRIEL – Op vrijdag 1 maart presenteert carnavalsvereniging De Meelhoppers uit Driel in samenwerking met zalencentrum Driessen ‘Die Große Jetzt Geht’s Los Party’. Vanaf 20.30 uur openen de deuren van het zalencentrum voor alle feestgangers in de regio.

De organisatie gaat dit jaar voor een ware ‘Zwei Punkt Null’ editie. Het belooft een knalfeest te worden, met onder andere een live optreden van Der Rudi, bekend van de Heinekenreclame. De rest van de avond zullen de dj’s zorgen voor de beste party hits van toen en nu, met af en toe een knipoog naar de echte Duitse klassiekers. Ook de ‘Wurstmeister’ is aanwezig, om met zijn foodtruck de gasten te voorzien van een toepasselijke en smakelijke Duitse bratwurst of currywurst.

De voorverkoop is inmiddels in volle gang. Tickets voor het feest zijn voor vijf euro te koop bij Albert Heijn Ger Koopman, aan het Polenplein in Driel. Toegang is vanaf 18 jaar. De sponsoren van deze avond zijn zalencentrum Driessen, Albert Heijn Ger Koopman, Gerritsen Heteren en Mabo Boomkwekerijen.

Meer berichten