(foto: Magda Essers)
(foto: Magda Essers) Foto: Magda Essers

Pronkzitting en kindermiddag De Toorenuulen

Algemeen

DRIEL - Op zaterdag 23 februari zal er weer gepronkt worden voor prins Eric de Zoute en prinses Eva. Diverse dorpsgenoten, maar ook mensen van buiten Driel hebben hun medewerking toegezegd. De Pottekieker, De Giechelmeiden, Gaby,Kevin Jansen, Hannes uut Elst, de gemeentebode en Mirjam en Michel en niet te vergeten de drie meiden.

Het belooft weer een bonte avond te worden en deze avond wordt gehouden in De Oldenburg. Vanaf 19.30 uur is de zaal open en de aanvang is 20.11 uur. DJ Robin en Kapel 3l zullen het publiek muzikaal onderhouden Dansgroep Next Movement uit Heteren zullen met dans de pronk openen. Het prinsenpaar hoopt een ieder met velen te mogen begroeten.

Zondag 24 februari is er de kindermiddag. Aanvang 14.00 uur en clown Dico zal vanaf 14.30 tot 16.30 uur de kinderen gaan bezig houden met een mooi optreden. Voor elk kind is er een verrassing en ook het jeugdprinsenpaar zal aanwezig zijn. DJ Robin zal muzikaal deze middag opluisteren. Ook prins Eric en prinses Eva zijn aanwezig. Zij hopen deze middag vele kinderen te mogen verwelkomen.

Voor beide evenementen is de toegang gratis, dankzij de opgehaalde sponsorgelden bij de ondernemers uit Driel en omgeving. "Denkt u er nog aan om uzelf in te schrijven voor de tweede verlichte optocht voor zaterdag 2 maart. Dat kunt u doen via de site van De Toorenuulen. Een ondernemer uit Driel heeft de hoofdprijs een enorme jump gegeven, hoeveel, dat merkt u als u een prijs hebt gewonnen."

Uitgelicht

Digitale krant