DFS in zwaar weer na nieuwe nederlaag

OPHEUSDEN - Beide ploegen schotelde de aanwezige toeschouwers een bijzonder matige wedstrijd voor. Veel te genieten viel er niet langs de lijn.

Na een fout van verdediger Van Walsem achterin, die eerst zijn man op de achterlijn langs zich liet glippen en hen daarna aantikte, ging de bal op de stip. Van Wullem wist hier wel raad mee zodat de Vlaardingers op voorsprong kwamen. De bezoekers kwamen niet verder dan twee kopballen en een schuiver van de opgestoomde Davelaar die voorlangs verdween.

In de tweede helft schoot Raterink een vrije trap over waarna Rick van Walsem aan de overzijde een inzet nog van de lijn kon koppen. Doelman Omvlee redde ook nog een keer bekwaam met de voet. Voor DFS-schoten Scheffer en De Kler nog een keer naast. Met verdediger Van Walsem als extra spits probeerde DFS nog op jacht te gaan naar de gelijkmaker tegen een bepaald ook niet groots spelende tegenstander. In blessuretijd schoot Scholman de Zwaluwen naar de 2-0 eindstand.

DFS: Jaap Omvlee, Mattheys Kuypers, Corné Davelaar, Rick van Walsem, Jim van Alst, Lorenzo Davids, Marijn de Kler, Remy Raterink, Jeffrey Arends, Alex Scheffer, Noë Bokila