Logo gemeentenieuwsonline.nl
Foto:

Boerenbruiloft bij De Wielewoalers

OOSTERHOUT - Tijdens de dolle dagen is er veel te beleven bij De Wielewoalers in Oosterhout. Voor het gehele programma wordt verwezen naar www.dewielewoalers.nl maar nu wil de carnavalsvereniging al vast hun boerenbruiloft onder de aandacht brengen.

Op dinsdag 5 maart worden er voor de tiende keer twee echtelieden in de onecht met elkaar verbonden tijdens het Nölerhoutse carnaval. Dit jaar zullen Erik Janssen en Lidy Merkus tijdens de boerenbruiloft elkander het ‘ja’ woord geven in zaal Merkus. Zoals altijd zal het echtpaar worden toegesproken door de enige echte Buitengewoon Ambtenaar Burgerlijke Boerenstand van Nölerhout: Jan Janssen. Op een ludieke manier zal Jan het doopceel lichten van de bruid en bruidegom.

Vanaf 13.30 uur is iedereen in Nölerhout en daarbuiten welkom in de zaal Merkus, Dorpsstraat 12 in Oosterhout. Daar zal om 14.00 uur de huwelijksvoltrekking plaatsvinden. Aansluitend is er gelegenheid tot feliciteren tijdens de spontane receptie, zal het bruidspaar de openingsdans doen en barst het boerenfeest los.

De boerenbruiloft duurt tot 18.00 uur en de muzikale omlijsting wordt verzorgd door Sowieso. Na een spetterende finale sluit De Wielewoalers om 19.00 uur de dolle dagen af met Prins Ben de Zwevende Troef, hofdames Astrid en Claudia en hun lijflied: 'We blieven Nölen'. Na afloop is er mogelijkheid om erwtensoep met roggebrood en spek te eten. Deze dag heeft iedereen vrij entree.

Meer berichten