Logo gemeentenieuwsonline.nl
Spitsbergen (foto: Jan Vermeer)
Spitsbergen (foto: Jan Vermeer) (Foto: Jan Vermeer)

Topfotograaf naar Heteren

HETEREN - Topnatuurfotograaf Jan Vermeer komt naar Heteren. Natuurfoto Rivierenland houd weer een openbare avond met als gast spreker en topnatuurfotograaf Jan Vermeer op 26 februari in zalencentrum De Bongerd aan de Flessenstraat 54 in Heteren.

Afrika is prachtig, maar we kijken ook naar de schoonheid van de poolgebieden. Het verhaal van de keizerspinguïn blijft boeien en hoe de beroemde papegaaiduiker in een sneeuwbui is gemaakt wordt haarfijn uit de doeken gedaan. Vermeer woont al geruime tijd op de Veluwe en geniet ook hier volop van de natuur.

Tijdens de presentatie belicht Vermeer ook de techniek achter de foto. Wat komt er allemaal bij kijken om een topfoto te maken en hoe haal je het beste uit je camera! Jan Vermeer is ruim 25 jaar professioneel fotograaf. Hij deelt graag zijn kennis met anderen door het geven van lezingen, workshops en tijdens het begeleiden van fotoreizen. Zijn foto's zijn veelvuldig bekroond in prestigieuze fotowedstrijden zoals bij de BBC Wildlife of the Year Contest. De boeken Arctic en Antarctica behaalden de eerste prijs bij de International Photography Award.

Mocht u na deze avond eens een keer bij de Natuurfoto Rivierenland willen komen kijken, dan kan dat altijd op de derde de dinsdag van de maand in zalencentrum De Bongerd in Heteren. Zaal open om 19.45 uur, begin om 20.00 uur. De entreeprijs voor deze avond zal 8,00 euro zijn.

Meer berichten