Logo gemeentenieuwsonline.nl

Speeltuin Elstervreugd zoek nog mensen voor de werkgroep

ELST - "Ik zoek iemand die veel verstand heeft van ondernemen, een kartrekker is, liefst ook nog verstand heeft van procesbegeleiding en die zitting wilt nemen in de werkgroep van Speeltuin Elstervreugd."

De werkgroep heeft op donderdag 31 januari bestaansrecht gekregen en bestaat nu nog uit vier personen: Tim Timmer, Ron Hebben, Kristel Schuiling en ondergetekende. "Ik zoek nog 1 of 2 personen die de werkgroep compleet maken.

Voel jij je aangesproken, herken jij je in het gevraagde profiel en lijkt het je leuk om je bij ons aan te sluiten, dan nodig ik je uit om te reageren. Mocht je alleen verstand hebben van ondernemen en niet van procesbegeleiding en visa versa, dan nodig ik je ook uit om te reageren.

Maandag 25 februari om 19:00 uur komt de werkgroep voor het eerst bijeen. Ik zou het heel leuk vinden als ik jou dan kan voorstellen aan de andere leden van de werkgroep. Wil je eerst meer informatie? Geen probleem, laat het mij maar weten! Dan kan via: meredith.o.wolff@gmail.com", aldus Meredith Wolff.

Meer berichten