Logo gemeentenieuwsonline.nl
Carnavalsavond in Nölerhout. (foto: Sabrina Sanders)
Carnavalsavond in Nölerhout. (foto: Sabrina Sanders) (Foto: Sabrina Sanders)

Carnavalsavonden in Nölerhout

OOSTERHOUT - De Wielewoalers heeft voor de komende carnavalsavonden weer een mooi programma weten samen te stellen.

Op zaterdagavond 2 maart is er Gemaskerd Bal met muziek van New Leaf. Tijdens deze avond worden prijzen uitgereikt voor de best verkleedden en worden Miss en Mister Carnaval 2019 bekend gemaakt. De avond duurt van 21.00 tot 01.30 uur en vindt plaats in dorpshuis De Schakel aan de Honsvoet 2 in Oosterhout. Toegang vanaf 12 jaar, en de entreeprijs is 10,00 euro. Leden hebben vrij toegang.

Zondag 3 maart spelen Willie en de Billies tijdens het Voudte Bal de mooiste smartlappen en meezingers. De avond duurt van 21.00 tot 01.30 uur en zal plaatsvinden in dorpshuis De Schakel. Toegang vanaf 12 jaar, en de entreeprijs is 10,00 euro. Leden en jeugd van 12 - 17 jaar hebben vrij toegang.

Op maandag 4 maart laat Dj Henry iedereen uit zijn dak gaan op het Stuiterbal. De avond duurt van 21.00 tot 01.30 uur er zal plaatsvinden in dorpshuis De Schakel. Toegang vanaf 12 jaar, en de entreeprijs is 10,00 euro. Leden hebben vrij toegang. Let op NIX18! De Wielewoalers werken met bandjes en leeftijdscontrole bij de entree, legitimatie verplicht! Pinnen niet mogelijk. Carnavlsvereniging De Wielewoalers viert niet alleen in de avonden carnaval, het volledige programma staat op www.dewielewoalers.nl

Meer berichten