Logo gemeentenieuwsonline.nl

Zondagmiddagconcerten in de muziekbuurt in Elst

ELST - Verzilver uw cheque en bezoek een concert! Vanaf 31 maart zullen er regelmatig concerten aan huis worden georganiseerd op zondagmiddag van 14.30 tot 17.00 uur. Halverwege wandelen we naar het volgende gasthuis en worden we daar ontvangen met een drankje.

"Dit project kunt u mede-financieren door de cheque, die u deze week in de bus krijgt, te verzilveren ten bate van 'zondagmiddagconcerten in de muziekbuurt'. Informatie staat op de website Overbetuwedoet.nl of op het prikbord in De Helster. U mag uw cheque ook in de bus doen op Bizetstraat 9 of op Haydnstraat 44. Als voldoende mensen de cheque doneren dan kunnen we de concerten gratis aanbieden. Voor uw drankje mag u een vrijwillige bijdrage geven.

We zijn nog op zoek naar musici, die willen optreden. Kent u iemand of hebt u een suggestie, meld het bij Chris Rooijackers, mailadres rooijackers.holkenborg@xs4all.nl of bij Mariëtte van Erp-Uitterhoeve mail mverp@kpnmail.nl We zoeken ook nog gasthuizen met ruimte om 20 mensen te herbergen. Als u een piano hebt is dat extra fijn."

Meer berichten