Logo gemeentenieuwsonline.nl

Koffieochtend voor ouders: Net gescheiden en dan?

ELST - Iedere derde woensdag van de maand verzorgt Forte Thuis (gezinsondersteuning en onderdeel van Forte Welzijn), een koffieochtend voor ouders met jonge kinderen. Ouders en kinderen ontmoeten elkaar, het is gezellig en er ontstaan dikwijls leuke contacten.

Op woensdag 20 februari organiseren wij een themaochtend. Ans Peters, mediator bij STMR, hebben wij bereid gevonden om voorlichting te geven aan ouders die net gescheiden zijn.

Ans geeft op een zeer laagdrempelige wijze tips en tools over hoe je juist wel of juist niet moet handelen in een scheidingssituatie. Dit alles in het belang van je kind. Het is belangrijk dat je kind zo veilig en zo goed mogelijk tijdens dit proces wordt ondersteund. Elke ouder wil dit zo zorgvuldig mogelijk doen voor zijn/haar kinderen, maar hoe doe je dat?

"Ben je geïnteresseerd? Kom dan 20 februari van 10.00 – 11.00 uur naar: De Ruimte, Sint-Maartenstraat 32b, 6661 DA Elst. De koffie en thee staan klaar! Ook je kinderen zijn natuurlijk welkom. Er is een veilige ruimte met speelgoed waar ze onder begeleiding kunnen spelen. Grootouders zijn ook welkom.

Heb je interesse of vind je het belangrijk voor een familielid, kennis of iemand anders die in deze situatie zit? Meld je dan aan bij Roly Buijs via mail roly.buijs@fortewelzijn.nl of bel 06 33793841."

Meer berichten