Logo gemeentenieuwsonline.nl
Stands vorig jaar. (foto: Ramona Pauwelsen)
Stands vorig jaar. (foto: Ramona Pauwelsen) (Foto: Ramona pauwelsen)

Derde Ladies Night in Driel

DRIEL - Op donderdag 11 april wordt de derde editie van de Ladies Night gehouden in zalencentrum De Oldenburg in Driel van 19:00 tot 22:00 uur. Op deze avond kan je proeven, voelen, bekijken, uitproberen en vooral shoppen.

Er staan stands met kleding, massages, lingerie, hebbedingetjes, tassen, sieraden, schoenen, baby-en kinderspullen, lekkernijen en nog veel meer. Deze avond is voor alle soorten ladies: het maakt niet uit of je nou puber bent of 99 jaar oud, alle vrouwen zijn welkom!

Een entreeticket kan je online kopen voor 3,50 euro, aan de deur op de avond kost de entree 5 euro. Als je de entreeticket online koopt krijg je zodoende 1,50 euro korting én je ontvangt een gratis lot voor de loterij. Want op deze avond worden er ook leuke prijzen verloot die worden aangeboden door standhouders. Voor de snelle bestellers is er nog een extraatje. Voor de eerste 75 gekochte tickets staat er bij binnenkomst op de avond een goodiebag klaar. Wees er snel bij als je deze ook wilt hebben!

De entreetickets kunnen online besteld worden vanaf zaterdag 9 februari tot 31 maart. Daarna kan je deze alleen kopen op de avond zelf aan de deur (via een link op de Facebook pagina). Op de facebookpagina 'LadiesNight Driel' word je op de hoogte gehouden over welke stands er aanwezig zijn en zie je andere mededelingen. Like de pagina en blijf op de hoogte over deze avond! Voor meer informatie kan je ook mailen naar ladiesnightdriel@gmail.com. Bestel entreetickets en neem je vriendinnen, buurvrouw, moeder mee en kom heerlijk shoppen. Misschien ga je ook nog naar huis met een leuke prijs!

Meer berichten