Logo gemeentenieuwsonline.nl
Leuk, zo’n gedicht van Toon Hermans. Hier wordt geconcentreerd naar geluisterd. (foto: Kitty Arends)
Leuk, zo’n gedicht van Toon Hermans. Hier wordt geconcentreerd naar geluisterd. (foto: Kitty Arends) (Foto: Kitty Arends)

Week van het Bezoekwerk bij de Zonnebloem

RANDWIJK - Op donderdag 17 januari bestaat de Zonnebloem 70 jaar. Een mijlpaal die de Zonnebloem met alle vrijwilligers en deelnemers een jaar lang wil gaan vieren.

En hoe kun je dan beter aftrappen dan met een ode aan dé activiteit waarmee de Zonnebloem groot is geworden. Het bezoekwerk dus. Dat staat van 17 - 25 januari volop in de schijnwerpers tijdens de Week van het Bezoekwerk.

"Voor het bezoekwerk zoeken wij nog vrijwilligers die in Randwijk wonen.Voor de plaatselijke Zonnebloemafdeling Zetten-Hemmen-Randwijk is het zonnebloemjaar op dinsdag 8 januari begonnen. De gasten en vrijwilligers waren bij elkaar gekomen om elkaar een gelukkig nieuwjaar te wensen. In de ‘Oude School’ in Hemmen was er koffie en thee met iets lekkers en vervolgens nog lekkere hapjes bij de borrel. Eén van de gasten las gedichten voor uit een gedichtenbundel van Toon Hermans.

Wilt u meer weten over het werk van de Zonnebloemafdeling Zetten-Hemmen-Randwijk – of zich opgeven als vrijwilliger - dan kunt u contact opnemen met: Miny Hosmar minyhosmar@gmail.com, 0488 454444 of Cora Mantel c.mantel@hetnet.nl, 0488 454931."

Meer berichten