Logo gemeentenieuwsonline.nl
Monteurs. (foto: Forte Welzijn)
Monteurs. (foto: Forte Welzijn) (Foto: Forte Welzijn)

Repair Café Overbetuwe

OVERBETUWE - “Weggooien? Mooi niet. Kom er mee naar het Repair Café”. Hebt u thuis defecte huishoudelijke apparatuur of elektrisch gereedschap dat niet meer werkt, kom dan naar het repair café in de Overbetuwe in Elst, Zetten of Randwijk. Misschien kan het gerepareerd worden of krijgt u goed advies.

De vrijwilligers repareren diverse soorten elektrische huishoudelijke artikelen, elektrisch gereedschap, audioapparatuur, verlichting en doen ook kleine kledingreparaties (Elst). Televisies en witgoed vallen buiten het bereik van dit Repair Café. Ook voor vragen op het gebied van de computer of tablet kunt u in Elst terecht, bijvoorbeeld hoe om te gaan met de USB-stick, de printer of een vastgelopen programma.

Het repair café in Elst vindt plaats op donderdag 31 januari van 13.00-16.00 uur in de Kringloopwinkel 2Switch aan de Aamsestraat 42. In Randwijk staan de vrijwilligers klaar op vrijdag 1 februari van 19.00-21.00 uur in het Cultureel Centrum Randwijks Hof aan de Bredeweg 8a.

In Zetten zitten we in de Jongerensoos UniqZ in de Schweitzerpark 2 op maandag 4 februari van 13.30-16.00 uur.

De daaropvolgende bijeenkomst van het repair café in Elst is op donderdag 28 februari, in Randwijk op vrijdag 1 maart en in Zetten 4 maart. Voor meer info: www.fortewelzijn.nl; 085 0406066.

Meer berichten