Openbare vergadering Overbetuwe Overbelast

Algemeen

OVERBETUWE - Op dinsdagavond 29 januari om 20.00 uur vindt de eerste openbare vergadering van de bezorgde bewoners van Overbetuwe Overbelast in 2019 plaats.

Daarin wordt de stand van zaken van de handtekeningenactie besproken en wordt terug geblikt op de demonstratie die op 15 januari gehouden is voor aanvang van de raadsvergadering over de plannen voor een Railterminal aan de Betuweroute bij Reeth en Valburg.

Ook worden er plannen gesmeed om op 6 maart zoveel mogelijk handtekeningen aan te kunnen bieden aan de provinciale politici die over de komst van de railterminal beslissen. En de juridische acties die in voorbereiding zijn, zijn natuurlijk onderwerp van gesprek. De bezorgde bewoners denken dat als de plannen voor een railterminal van tafel gaan veel overlast bespaard wordt maar ook tientallen miljoenen aan gemeenschapsgeld.

U bent welkom om mee te denken en praten. Aanmelden kan via een mailtje aan overbetuweoverbelast@gmail.com. Informatie is ook te vinden op Twitter @overbelast, Facebook @Overbetuweoverbelast, en op www.overbetuweoverbelast.nl.

Uitgelicht

Digitale krant