Logo gemeentenieuwsonline.nl
Foto: Jan Adelaar Fotografie

Volle bak bij Brasserie 1910

OVERBETUWE - Zo'n 170 leden en gasten waren aanwezig bij de nieuwjaarsbijeenkomst van het Ondernemers Contact Overbetuwe; een netwerkclub met zo'n 215 aangesloten leden. De netwerkbijeenkomst vond deze keer plaats bij Brasserie 1910 in Oosterhout.


Naast OCO-leden waren ook vertegenwoordigers vanuit de gemeente Overbetuwe en vanuit zusterverenigingen Veron, Ondernemerskring Midden Gelderland, Ondernemersvereniging Waalsprong en de Businessclub NBO aanwezig. Voorzitter Martien Martens benadrukte in zijn welkomstwoord het belang van samenwerking. "Wij hebben elkaar – op alle niveaus – nodig om met vereende krachten tot het beste resultaat te komen en elkaars belangen zo goed mogelijk te behartigen. Naast samenwerken is elkaar zaken gunnen ook een belangrijk onderdeel van deze ondernemersvereniging. En met zo'n 215 leden is de OCO hiervoor een prachtig platform!"
Het team van Brasserie 1910 serveerde een heerlijk walking dinner en de avond werd muzikaal omlijst door de Bronco Brothers; een mooie aftrap van het nieuwe jaar! Meer info staat op: www.oco.nl.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5227416&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=gemeentenieuwsonline.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=650,651,652,653,654,666,667" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>