Logo gemeentenieuwsonline.nl
Links Jubilaris Hans de Hartog met voorzitten Frank van Schaik. Rechts postuum Joop van Schaik. (foto: Rick Dijkers)
Links Jubilaris Hans de Hartog met voorzitten Frank van Schaik. Rechts postuum Joop van Schaik. (foto: Rick Dijkers) (Foto: Rick Dijkers)

Nieuwjaarsreceptie Excelsior met een lach en een traan

ZETTEN - Zaterdag 05 januari was na het traditionele snerttoernooi de nieuwjaarsreceptie bij sportvereniging Excelsior.

Een gezellige drukte wenste elkaar 'beste wensen' en waren in afwachting van de toespraak van voorzitter Frank van Schaik. Een toespraak die in het teken stond van samen. Samen verenigen, samen sport en respect samenbrengen en samen herinneren. Excelsior is een dorpsvereniging van en voor de leden. Natuurlijk is de laatste plaats van het vlaggenschip even slikken, maar de jeugd die veelal eerste en tweede klasse voetbalt, belooft een mooie toekomst. Deze toekomst en zeker op weg naar het 100-jarig bestaan in 2020 kan alleen met de hulp van vrijwilligers waar verenigingen, en Excelsior is daar geen uitzondering op, er altijd meer van kunnen hebben.

Een bijzonder moment is de huldiging van de jubilarissen. Dit jaar waren er vier, waarvan er eén aanwezig was. Pieter van Lent (40 jaar) en André van Cleef (50 jaar) waren helaas verhinderd. Hans de Hartog was wel aanwezig om zijn 40 jaar lidmaatschap opgespeld te krijgen. Excelsior coryfee Joop van Schaik, ons ontvallen op 25 oktober 2018, werd postuum geëerd voor 70 jaar lidmaatschap door middel van een minuut lang applaus ingezet door de voorzitter. Opnieuw een bijzondere receptie met ruimte voor een lach en een traan.

Meer berichten