Logo gemeentenieuwsonline.nl
Concordia Driel honderd jaar. (foto: R. Hagen)
Concordia Driel honderd jaar. (foto: R. Hagen) (Foto: R. Hagen)

Honderd jaar Concordia Driel!

DRIEL - Het zal niemand wellicht niet ontgaan zijn, al ruim voor het jubileumjaar was de vereniging druk in de weer om van het 100-jarig jubileum een onvergetelijk festijn te maken. En eindelijk is het zover, 2019.

Op zaterdagavond 19 januari om 19.00 vindt in de R.K.kerk in Driel het nieuwjaarsconcert plaats met een zeer bijzonder tintje: De presentatie van het jubileumboek ‘Concordia, 100 jaar in het hart van Driel' én de primeur van het speciaal voor deze gelegenheid gecomponeerde concertstuk 'Centum Concordia'.

Voor het jubileumboek heeft auteur Rob Snelders samen met de vereniging, ruim drie jaar hard gewerkt om de historie van Concordia vast te leggen. Het eindresultaat mag er zijn. Het is een boek vol met verhalen en uniek beeldmateriaal van Driel. Vele families uit het dorp, waarvan u wellicht nooit had gedacht dat zij lid waren van de muziekvereniging, passeren de revue. Burgemeester Van Asseldonk reikt tijdens het concert het eerste exemplaar uit.

"Wij nodigen u graag uit om zaterdag 19 januari samen met ons de aftrap van het jubileumjaar te vieren. U kunt luisteren naar het verhaal van de auteur zelf in zijn zoektocht naar 100 jaar geschiedenis van Concordia, kijken naar mooie historische plaatjes en luisteren naar muziek door Concordia zelf onder leiding van Willen van de Laar. En u bent getuige van de eerste muzikale uitvoering van 'Centum Concordia'!

Bent u nieuwsgierig geworden naar het jubileumboek en wilt u ook een exemplaar? U kunt ter plaatse nog deelnemen aan de 10X10euro-actie, waarmee u onder andere dit unieke boek ontvangt."

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5227416&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=gemeentenieuwsonline.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=650,651,652,653,654,666,667" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>