Otto Gûnther kaartmarathon. (foto: Cor Drost)
Otto Gûnther kaartmarathon. (foto: Cor Drost) Foto: Cor Drost

Succes Otto Gûnther kaartmarathon

Algemeen

OPHEUSDEN - Uit diverse windstreken kwamen 5 januari de deelnemers naar sportvereniging DFS voor de jaarlijkse Otto Gûnther kaartmarathondag.

Tijdens de inschrijving stond er een heuse file van deelnemers om zich aan te melden. De vrijwilligers van DFS zorgden er voor dat het de aanwezige deelnemers aan niets ontbrak. Er volgde een sportieve dag. Voor de één een iets fanatiekere dag dan de ander, maar bovenaan stond de gezelligheid. Er was nog wel even tijd om de inwendige mens te voorzien van enkele broodjes met een heerlijke kom soep die opnieuw was gesponsord door Mimi Gûnther. Maar kaarten stond die dag voorop, de organisatie zorgde hiervoor dat dat ook gebeurde. De kaartdag vloog voorbij. Aaan het eind van de kaarttoernooi waren er diverse deelnemers die wilden doorkaarten, niet van stoppen wilden weten.

Jokeren kampioen 2019 - Petra Martens 149 punten, 2e Corrie Oosting 157 punten, 3e Anelies Geurts 168 punten, poedelprijs Jannie van Walsem 276 punten.

Klaverjassen kampioen 2019 - Theo Maassen 13758 punten, 2e Bep Krouwel 13137 punten, 3e Bertus van Olderen 13098 punten, poedelprijs Corrie Rijkse 10588. Uiteindelijk was iedere deelnemer winnaar deze dag. Na een dag vol sportieve strijd gingen de deelnemers tevreden huiswaarts.

Uitgelicht

Digitale krant