Logo gemeentenieuwsonline.nl
NLdoet 2018 in Ochten. (foto: Welzijn Rivierstroom)
NLdoet 2018 in Ochten. (foto: Welzijn Rivierstroom) (Foto: Welzijn Rivierstroom)

NLdoet voor vrijwilligersorganisaties

BETUWE - Welzijn Rivierstroom roept vrijwilligersorganisaties op om mee te doen met NLdoet op 15 en 16 maart. Tot 31 januari is het mogelijk geld aan te vragen bij het Oranjefonds via www.nldoet.nl.


Dat geld kunnen organisaties en clubs gebruiken voor het opknappen van spullen of een ruimte. Ook is het mogelijk om geld aan te vragen voor het organiseren van een evenement voor sociaal geïsoleerde buurtbewoners.
NLdoet is leuk en gezellig en een goede manier om wat grotere klussen aan te pakken. Verenigingen of clubs die ondersteuning zoeken bij de aanvraag kunnen contact opnemen met Welzijn Rivierstroom op 0344 602337 of mailen naar info@welzijnrivierstroom.nl.

Lezing 'Iconen, vensters op de hemel'

HETEREN - Inspiratie & Ontmoeting Heteren verzorgt op 17 januari van 20:00 tot 22:00 (inloop vanaf 19:30 uur) in zalencentrum De Bongerd Heteren de lezing Iconen, vensters op de hemel door Christa Klaver.

Een nieuw jaar geeft ons hoop op nieuwe mogelijkheden, nieuwe perspectieven, een nieuw uitzicht. Aan oosters orthodoxe gelovige geeft een icoon nieuwe uitzichten, elke dag biedt het een venster op de hemel. Op deze avond staan iconen centraal. We houden ze tegen het licht: als een kunstwerk, met informatie over hun geschiedenis en over wat er op is afgebeeld, maar ook als een spirituele ervaring, de aantrekkingskracht die een icoon op je kan hebben.

Christa Klaver is contextueel therapeute en predikant. Meer weten? Zie: www.spirituele-ontmoeting-heteren.com. Entree inclusief kop koffie/thee: 7,50 euro. Aanmelden kan via inspiratie.ontmoeting.heteren@gmail.com.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5227416&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=gemeentenieuwsonline.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=650,651,652,653,654,666,667" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>