Logo gemeentenieuwsonline.nl

Bijeenkomsten Alzheimer Café Overbetuwe

OVERBETUWE - Woensdag 16 januari vindt weer een bijeenkomst plaats van het Alzheimer Café Overbetuwe, een ontmoetingsplek voor mensen met dementie, hun mantelzorgers, familie, professionals en andere belangstellenden.

De bijeenkomst is voor iedereen die in het dagelijks leven te maken heeft met dementie. Vanaf nu is zalencentrum Onder de Toren de nieuwe locatie voor de bijeenkomsten van het Alzheimer Café.

Als onderwerp voor deze avond is gekozen voor het ‘niet-pluis’ gevoel. Wanneer we ouder worden hebben we allemaal wel eens last van vergeetachtigheid. Geen reden om je ongerust te maken, maar het wordt anders wanneer je het gevoel hebt dat je niet meer zo goed kunt nadenken en dat het warrig is in je hoofd. Vanavond vertelt huisarts Hugo Hardeman uit Herveld over het vermoeden van dementie en hoe je hiermee verder kunt.

De bijeenkomsten van het Alzheimer Café vinden plaats in zalencentrum Onder de Toren, Sint-Maartenstraat 34 in Elst. Men is welkom vanaf 18.30 uur. Het programma duurt van 19.00 tot 20.30 uur en om 21.00 uur sluiten de deuren. De toegang is gratis, evenals de koffie en de thee. Vooraf aanmelden is niet nodig. Voor meer informatie: Renate Buitenhuis, coördinator Alzheimer Café Overbetuwe, via 06 11197525 of R.Buitenhuis@alzheimervrijwilligers.nl.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5227416&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=gemeentenieuwsonline.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=650,651,652,653,654,666,667" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>