Concert koor Animato in de historische kerk van Herveld-Zuid

Algemeen

HERVELD - Op zondagmiddag 23 december zingt het koor Animato uit Zetten weer in de historische kerk in Herveld-Zuid. In deze sfeervolle kerk met zijn prachtige akoestiek heeft het koor de afgelopen jaren al menig succesvolle 'Decemberconcerten' gegeven.

Ook dit jaar brengt het koor onder leiding van de dynamische dirigent Vincent Las een afwisselend en gevarieerd concertprogramma met medewerking van Jan Willem Voogd die een mooie solistische bijdrage op de piano zal leveren. Jan Willem Voogd, woonachtig in Herveld, is regelmatig als vioolsolist of concertpianist in Nederland actief op het klassieke concertpodium ten behoeve van goede doelen. De pianobegeleiding is in handen van Léon Boons.

Het koor zingt grotendeels nieuw repertoire waaronder het prachtige 'Eternal Rest' van J. Whitbourn, het 'Koppangen' van R. Sund, 'Remember' van T. Ravenscroft en het 'You Raise Me Up' van R. Emerson evenals een aantal andere liederen die in het teken staan van de kerst. Het wordt een muzikale middag om naar uit te kijken!

Het concert in de historische kerk van Herveld Zuid, Schoolstrtaat 3 begint om 15.00 uur. De kerk is open om 14.30 uur. De toegang is inclusief een pauzedrankje 7,50 euro . Kinderen tot 12 jaar gratis. Toegangskaarten zijn verkrijgbaar aan de kerk.

Uitgelicht

Digitale krant