Kampioenen 2018. (foto: Arno Smids)
Kampioenen 2018. (foto: Arno Smids) Foto: Arno Smids

WTC De Betuwe huldigt zijn kampioenen

Algemeen

DRIEL - Wielertoer- en schaatsclub WTC De Betuwe uit Driel heeft op zaterdag 10 november haar kampioenen gehuldigd. Tijdens de jaarlijkse seizoenafsluiting zijn de winnaars bekend gemaakt van het wegklassement 2018.

Op de eerste plaats is geëindigd Theo van Rijn met 5.292 km. Jan Knop is met een totaal van 4.923 km als tweede geëindigd en Theo Verhoeven is met 4.896 km derde geworden in het totaal klassement. Slechts 27 km achter de nummer 2.

WTC De Betuwe fietst bijna dagelijks tochten in verschillende groepen en met verschillende samenstellingen. Er zijn groepen die gezellig samen rond toeren, groepen die iets uitdagender hun tochten rijden en daarnaast zijn ook enkele wedstrijdrijders actief. Voor iedereen is er wel een passende groep, waarbij gemakkelijk aansluiting gevonden kan worden.

De MTB groep gaat het hele jaar op de bike het bos in en rijdt in principe dus de gehele winter door. Tijdens de winterperiode zijn ook de schaatsers van de vereniging weer actief, die in Nijmegen en Deventer hun rondjes rijden. Gedurende het jaar worden er ook meerdaagse tochten georganiseerd.

Wanneer ook u recreatieve of eventueel meer uitdagende fietstochten wilt gaan maken kunt u bij deze vereniging terecht. Meer informatie staat op: www.wtcdebetuwe.nl.

Uitgelicht

Digitale krant